Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Pirštinės   Atgal

XL Dydžio Armored Claw Accuracy Hot Weather pirštinės, juodos

Prekės kodas:

ACL-33-025912-XL

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

15.99

Kaunas: YRA
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Armored Claw Accuracy Hot Weather taktinės pirštinės

Armored Claw yra prekės ženklas, kurio gaminiai yra puikus pasirinkimas ieškantiems patvarios taktinės ir išgyvenimo įrangos. Pirštinės, balaklavai ir kiti aksesuarai puikiai tiks bet kokiai situacijai tiek kasdieniame darbe, tiek mūšio lauke. Taip pat tiems vartotojams, kuriems ši kova yra kasdienis darbas, nes Armored Claw gaminiai buvo skirti ne tik airsofto entuziastams, bet ir uniformuotiems pareigūnams.

Armored Claw pirštinės yra siuvamos tik iš aukščiausios kokybės, patikimų medžiagų ilgus metus, garantuojančios patikimumą ir ilgaamžiškumą. Tai apima Keprotec apsauginę medžiagą, kurią sukūrė Schoeller Šveicarija ir originalius DuPont Kevlar ir Nomex pluoštus. Naudojant spandeksą, neopreną, natūralią ir dirbtinę odą, užtikrinamas patogumas, pralaidumas orui ir patogus prigludimas prie vartotojo rankos.

Hot Weather serija yra puikus sprendimas saulėtoms ir karštoms dienoms. Naudojamos medžiagos ir specialios ventiliacinės perforacijos apsaugo nuo rankų prakaitavimo net pačiose dinamiškiausiose situacijose. Šiose pirštinėse atsisakyta papildomo pamušalo, išlaikant tą patį išorinės medžiagos storį ir stiprumą. Todėl nėra jokių kompromisų pirštinės vis tiek puikiai apsaugos vartotojo rankas.

Armored Claw pirštinių šeima susideda iš daugybės modelių su skirtingu apsaugos lygiu. Šio prekės ženklo pasiūloje kiekvienas vartotojas galės rasti savo poreikiams pritaikytą modelį: atsparias pjovimui pirštines, nedegias, specialiai sutvirtintas, apsaugančias nuo smūgių ir bet kokių sužalojimų.

Tikslumas tai modelis, skirtas tikslioms operacijoms, net ir apdorojant mažus objektus. Gamintojas pasirinko kirpimą ir medžiagas, kurios užtikrina aukščiausio lygio komfortą, lankstumą ir apsaugą. Išoriniams pirštinių sluoksniams gaminti buvo naudojamas spandeksas ir neoprenas medžiagos, pasižyminčios dideliu atsparumu nuolatiniam tempimui, išlaikant lankstumą.

Rankos vidus buvo pagamintas iš aukštos kokybės sintetinės odos ir panaudotas specialus tinklelį primenantis raštas. Tokia struktūra žymiai pagerina sukibimą pirštinių slydimas sumažintas iki minimumo. Svarbiausia, kad nepaisant to, kad naudojamas vienas medžiagos sluoksnis, vidus yra labai atsparus trinčiai.

Įdomus elementas, pagerinantis naudojimo komfortą specialus skydelis, esantis nykščio išorėje. Jis pagamintas iš medžiagos, kuri puikiai sugeria drėgmę ir puikiai tinka prakaitui nuvalyti nuo kaktos ar aprasojusių akinių. Gamintojas, rinkdamasis gaminius, siekė suteikti vartotojui aukščiausią darbo tikslumą naudojant pirštines ir išlaikant gerą drėgmės valdymą bei aukštą šiluminį komfortą.
Kita informacija