Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

VILNIUS S. Žukausko g. 29, +37063769904
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491   info@rcdalys.lt

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft šoviniai, šratai, BBS > 0.45 g   Atgal

BLS BIO pellets 0,45g, 1000 BBs - White

Prekės kodas:

1BA-PLA45

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

32.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

"BLS Pellets" granulės yra tinkami šaudmenys visų tipų airsofto (6 mm) ginklams - airsofto pistoletams, šautuvams, automatams, kulkosvaidžiams ar snaiperių šautuvams, varomiems AEG, GAS, HPA ar spyruokliniais šautuvais. BLS granulės jau daugelį metų yra patikrintas prekės ženklas ir geriausiai parduodamos kulkos visame pasaulyje, o tai jau daug ką pasako.

Taivano bendrovė BLS gamina aukštos kokybės 6 mm kalibro šovinius, kurių paklaida yra 5,95 mm +/- 0,01 mm, tinkamus itin tikslioms net 6,00 ir 6,01 kalibro statinėms. Granulės gaminamos įvairaus svorio, abiejų versijų - klasikinės ir BIO (ekologiškai suyrančios), kurių reikalaujama kai kuriose "Airsoft" aikštelėse.

Įdomu tai, kad BLS taip pat gamina granules tokiems prekės ženklams kaip "Madbull", "Guarder", o tai yra aukščiausios kokybės garantija. Dėl didesnio gaminamų granulių kiekio BLS yra gerokai pigesnė, išlaikydama tą pačią kokybę kaip ir minėti prekių ženklai. BLS granulės pereina rankinę produkcijos kokybės kontrolę ir yra matuojamos keliose vietose, kad būtų užtikrinta kokybė!

Šaudmenų kokybė ir švarumas kartu su statine ir Hop-up guma yra svarbūs elementai, užtikrinantys tikslų šaudymą. Todėl labai svarbu apsisaugoti nuo priemaišų, patenkančių į granules (pvz., į šovinių dėtuvę šliaužiant ir pan.). Taip pat būtina išvalyti vidinę būgno dalį nuo priemaišų, kurios gali turėti neigiamos įtakos šaudymo rezultatams.

Techninės charakteristikos:

Apytikslis granulių skaičius pakuotėje: 1000
Vienos granulės svoris: 0,45 g
Medžiaga: Medžiaga: BIO PLA (ekologiškos biologiškai suyrančios granulės)
Spalva: balta
Skersmuo: 5,95 mm +/- 0,01
Pakuotės tipas: pakartotinai uždaromas maišelis, užklijuotas karščiu
Kita informacija