Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Šalmai   Atgal

FAST PJ G4 System Helmet Replica with Face Shield - Black

Prekės kodas:

EME-21-016946

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

119.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

FAST PJ G4 sistemos almo replika su veido skydeliu

FAST almai nustato naujus galvos apsaugos kokybes standartus. Tiek devejimo patogumas, tiek universalumas yra neabejotini ios serijos bruoai.

Diru pagrinda sudaro putplascio pagalveles, kuriu padeti galima keisti, kad almas idealiai prisitaikytu prie galvos formos. 4 taku pakaba pasiymi greitu ir lengvu reguliavimo budu, be to, tai udara sistema, joje nera laisvu, neisiskirianciu direliu. Reguliavimo diapazona padidina galinis modulis, skirtas diro skersmeniui reguliuoti rankenele. Diro elementai ir pakaba - tai atramos, padengtos prakaita sugeriancia mediaga.

Ioreje almas turi integruota naktinio matymo akiniu laikikli. Abiejose pusese yra universalus RIS 22 mm tvirtinimo begeliai, kuriais galima pritvirtinti bet kokius pasirinktus priedus, pavyzdiui, taktini apvietima. Didele dali almo paviriaus onuose ir gale uima kabliuku ir kilpu tvirtinimo itaisai, kuriais galima tvirtinti direlius, atpainimo elementus arba matomos viesos / IR ymeklius.

Taciau almo unikalumas - moduline kauke, kuria prireikus galima lengvai nuimti. almas nuimamas paspaudus abiejose almo pusese esancius urakto mygtukus, kurie leidia kauke nuimti nuo specialiu tvirtinimo begiu. Skyde yra auktos kokybes skydelis, pagamintas i patvaraus, elastingo polimero. Idiegus plienini tinkleli, padengta antikoroziniu laminatu, pavyko utikrinti puiku oro pralaiduma ir kartu ilaikyti dideli atsparuma mechaniniam poveikiui. Del geros oro cirkuliacijos ir to, kad atstumas tarp skydelio ir akiu yra nedidelis, praktikai nesusidaro ruko, taip problemiko akiniu atveju. DEMESIO! Gaminys nera balistine akiu apsauga ir jo naudojimas su tokia intencija neatitinka jo pirmines paskirties! Gamintojas ar pardavejas neprisiima jokios atsakomybes u galima kuno sualojima ar materialine ala, kuri gali atsirasti naudojant gamini kaip akiu apsauga aidimu su ASG metu, ir gaminys negali buti reklamuojamas tokiais tikslais.
Kita informacija