Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Šalmai   Atgal

FAST Gunner (BJ) helmet replica - Olive

Prekės kodas:

GFT-21-036299

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

114.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

FAST Gunner almo kopija

Veidas remiasi i kempines, kuriu padeti galima keisti, kad almas idealiai atitiktu operatoriaus galvos forma. Keturiu taku pakaba lengvai ir greitai reguliuojama, be to, tai udara sistema, t. y. nera laisvu, isikiusiu direliu. Reguliavimo diapazona padidina galinis modulis, skirtas diro skersmeniui reguliuoti rankenele. Visi audinio ir pakabos elementai, kurie yra atramos takai, padengti prakaita sugeriancia mediaga.

almas turi integruota laikikli naktinio matymo akiniams. Abiejose pusese yra universalus 22 mm standarto RIS begeliai, skirti bet kokiems priedams, pavyzdiui, apvietimui, tvirtinti. Didele dali karkaso paviriaus onuose ir gale uima velcro juosteles, kuriomis galima pritvirtinti pleistrus, identifikavimo elementus arba matomos ar infraraudonosios viesos ymes.

almas yra unikalus del modulines kaukes, kuria prireikus galime labai lengvai nuimti. Imontuoti galima paspaudus abiejose almo pusese esancius urakto mygtukus, kurie leidia kauke nuimti nuo specialiu tvirtinimo begiu. Veido dangtis turi auktos kokybes regejimo stikla, pagaminta i patvarios, lankscios mediagos. Naudojant plienini tinkleli, padengta antikoroziniu laminatu, almas puikiai praleidia ora. Del geros oro cirkuliacijos ir to, kad stiklo saranka galima reguliuoti tinkamu atstumu nuo veido, praktikai nera garavimo efekto. Pastaba! is gaminys nera balistine akiu apsauga ir jo naudojimas iuo tikslu neatitinka jo paskirties! Pardavejas ir gamintojas neatsako u gaminio naudojima akiu apsaugai aidimuose naudojant airsoft replikas ir galimas pasekmes naudotojo sveikatai ar ala turtui, o pats gaminys negali buti skundiamas.
Kita informacija