Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Šalmai   Atgal

Ballistic CFH Helmet Replica - HLD (L/XL)

Prekės kodas:

FMA-21-008722-L/XL

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

35.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Balistinio almo replika

I polimero pagaminta kopija. Labai patogus naudoti del lengvos ir gerai apgalvotos konstrukcijos. almo viduje esancios putplascio pagalveles utikrina, kad jis tvirtai laikytusi ant naudotojo galvos. Pagalveliu idestyma galima keisti pagal naudotojo pageidavimus, nes jose yra kabliuku ir kilpu tvirtinimo itaisai. Keturiu taku diras turi platu reguliavimo diapazona ir turi fastex sagti. Dar vienas diro privalumas yra tai, kad jis pagamintas udaroje sistemoje, o tai reikia, kad jame nera laisvu, atsiskyrusiu reguliavimo diru.

almas turi oninius tvirtinimo begelius, ant kuriu galima tvirtinti ivairia iranga, pavyzdiui, akinius, taktinius ibintuvelius, ausines ir kt. almo priekyje yra specialus laikiklis ir virveles NVG sistemoms.

Be to, almas turi kabliuku ir kilpu direliu rinkini, skirta ir profiliuota tvirtinti prie almo karkaso. Jais naudotojas gali pritvirtinti juosteles, pavyzdiui, moralini pleistra, ymejima, e-lite ymeklius ir pan.

Naujoji CFH serija yra specifine biudetine serija. Solidus, funkcionalus pripainto FMA prekes enklo gaminiai, kuriuos galima isigyti unikaliai patraukliomis kainomis, pernelyg nespaudianciomis airsofto pinigines.
Kita informacija