Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Žiūronai   Atgal

PROOPTIC 8x21 Žiūronai

Prekės kodas:

OPT-10-029349

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

20.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Gražiausias visada ranka pasiekiamas!

Patogūs ir tvirti žiūronai, kuriuose dera labai geras mechaninis meistriškumas ir geriausios optinės savybės. Rekomenduojami turistams ir paukščių stebėjimo entuziastams, taip pat kariniams žaidimams lauke. Puikiai tinka grožėtis sporto varžybomis stadione, taip pat koncertuose ir kituose scenos renginiuose.

Pastovus 8 kartų didinimas ir 21 mm okuliaro skersmuo yra labai universalūs parametrai, kurie garantuoja, kad šis prietaisas pasiteisins bet kokiomis stebėjimo sąlygomis, užtikrindamas aiškius, ryškius ir kontrastingus vaizdus. Objektyvai padengti specialia danga iš magnio fluorido, kuri padidina šviesos pralaidumo koeficientą ir užtikrina natūralų spalvų perteikimą. Tokio tipo danga pašalina daugumą atsitiktinių atspindžių, kurie yra tikras žemos klasės žiūronų košmaras. Centrinėje žiūronų dalyje yra prizmės iš tauriojo stiklo, pagamintos pagal vokišką Schmidt-Pechan sistemą. Šis sprendimas užtikrina platų regėjimo lauką, tačiau išlaiko kompaktišką prietaiso dydį. Dėl to sulankstyti žiūronai telpa į krūtinės kišenę, moterišką rankinę ar kuprinės šoninę kišenę - kitaip tariant, jie visada po ranka, kai nutinka kas nors įdomaus. Patogus centrinis varžtas supaprastina greitą fokusavimo nustatymą. Be to, žiūronai turi papildomą dioptrijų reguliavimą.

Korpusas pagamintas iš patvaraus polimero.

Komplekte yra praktiškas dangtelis, kurį galima pritvirtinti prie juosmens diržo.

"Prooptic" optinė įranga yra pagaminta iš saugių, išbandytų medžiagų ir jai suteikiama pilna dvejų metų gamintojo garantija.

Kita informacija