Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Karinė Ekipuotė > Žiūronai   Atgal

Žiūronai PROOPTIC 8x21

Prekės kodas:

OPT-10-002137

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

19.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Nuostabiausi vaizdai visada po ranka!

Praktiški ir tvirti žiūronai, pasižymintys aukšta pagaminimo kokybe ir geriausiomis optinėmis savybėmis. Ypač rekomenduojami turistams, paukščių stebėtojams ir lauko karinių žaidimų dalyviams. Puikiai tinka stebėti sporto varžybas, taip pat muzikos koncertus ir kitus didingus scenos renginius.

8x didinimas ir 21 mm objektyvo skersmuo yra standartiniai, o tai garantuoja, kad įranga pasiteisins bet kokiomis stebėjimo sąlygomis ir užtikrins ryškius, aiškius ir kontrastingus vaizdus. Objektyvai padengti specialiais magnio fluorido sluoksniais, kurie padidina šviesos pralaidumo koeficientą ir užtikrina natūralų spalvų vaizdavimą. Tokie sluoksniai pašalina didžiąją dalį atsitiktinių šviesos blyksnių, kurie tokie būdingi žemesnės klasės žiūronams. Centrinėje žiūronų dalyje yra tauriojo stiklo prizmės, pagamintos pagal vokišką Schmidt-Pechan sistemą. Taip užtikrinamas platus regėjimo laukas, o nedideli matmenys išlieka. Dėl to žiūronai telpa į krūtinės kišenę, rankinę ar šoninę kuprinės kišenę - trumpai tariant, jie visada po ranka, kai vyksta kas nors įdomaus. Patogus centrinis fokusavimo žiedas leidžia greitai nustatyti fokusavimą. Be to, žiūronai turi papildomą dioptrijų reguliavimo žiedą.

Lengvas, patvarus korpusas buvo pagamintas iš aliuminio ir padengtas apsauginiu guminiu šarvu. Jis apsaugo žiūronus nuo pažeidimų, sugeria smūgius ir užtikrina tvirtą laikymą, o tai tik patvirtina, kad ši įranga gali tarnauti daugelį metų.

Rinkinyje rasite praktišką dėklą, kurį galima pritvirtinti prie diržo ant klubo, ir virvutę, kad žiūronai netyčia nenukristų.

Opticon optinė įranga pagaminta iš saugių ir išbandytų medžiagų, jai suteikiama pilna 2 metų gamintojo garantija.
Kita informacija