Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Akumuliatoriai, pakrovėjai > Pakrovėjai > Pakrovėjai nuo 12V   Atgal

Smart Charger SkyRC B6neo 200W 10A

Prekės kodas:

SK-100198-01

Laikinai neturime

44.99

Kaunas: NĖRA
Vilnius: NĖRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

"B6neo" yra kompaktiškas įkroviklis, pasižymintis didele galia. Nepaisant mažo dydžio, jis gali tiekti iki 200 W galią, kai įkroviklis prijungtas prie nuolatinės srovės šaltinio. Be to, jis gali veikti kaip skaitmeninis maitinimo šaltinis, siūlydamas reguliuojamą įtampą nuo 5 iki 27 V ir srovę nuo 1 iki 10 A. Dėl "ColorX" sąsajos, integruotų saugos funkcijų ir lengvo programinės įrangos atnaujinimo naudojant specialią programėlę "Charger Master" "B6neo" yra šiuolaikinius poreikius atitinkantis įkroviklis. Sauga, galia ir patogumas - štai kuo išsiskiria "SkyRC" gaminys.

Patogus įkrovimas

Įkrovimas neturi būti nuobodus! Nors "B6neo" yra beveik 4 kartus mažesnis už savo pirmtaką, jis vis tiek turi daug galios. Prijungtas prie nuolatinės srovės maitinimo šaltinio, jis gali įkrauti iki 200 W, o didžiausia srovė - 10 A. Net prijungtas prie modernaus USB-C PD tipo maitinimo šaltinio jis be vargo tiekia iki 80 W. Nepaisant mažo dydžio, B6neo visais atžvilgiais pranoksta lūkesčius! Patirkite neprilygstamą galios ir nešiojamumo derinį su "SkyRC".

Skaitmeninis maitinimo šaltinis

"B6neo" ne tik profesionaliai įkrauna, bet ir gali veikti kaip skaitmeninis maitinimo šaltinis. Keletą kartų spustelėjus meniu, prietaisas yra paruoštas naudoti, siūlo optimalią įtampą nuo 5 iki 27 V 0,1 V žingsniu, reguliuojamą srovę nuo 1 iki 10 A. Be to, "SkyRC B6neo" įkroviklis turi keletą integruotų saugos funkcijų. Trumpojo jungimo, perkrovos ir atvirkštinio poliškumo apsaugos - tai kertiniai akmenys, todėl galite būti tikri, kad naudotis "SkyRC" įranga yra visiškai saugu.

"ColorX" sąsaja

Atraskite naują "ColorX" sąsają, kurią pristatė "B6neo", pagrįstą paprastais ir tekstūriniais vaizdais!Švytinti mėlyna ir žalia spalvų schema buvo sukurta specialiai RC įkrovimui.Padeda sutelkti dėmesį į nustatymus.Dėl "Responsive Web2.0" meniu ir gerai suprojektuotų piktogramų naudotojo patirtis tampa tinkamesnė tiems, kurie įpratę naudotis išmaniaisiais telefonais! Metas atsisveikinti su nuobodžia tipografija ir pasveikinti drąsią ir gražią naują naudotojo sąsają. Gyvenimas neturi būti nuobodus, kaip ir įkrovimas!

Tylus veikimas

Net ir esant pilnai apkrovai, "B6neo" aušinimo ventiliatorius veikia maksimaliai 48 dB triukšmo lygiu, kuris yra priimtinas daugumai naudotojų. Įkraudami galite laisvai mokytis, derinti strategiją ar atsipalaiduoti, nesiblaškydami ir netrukdomi. Sutelkite dėmesį į tai, kas jums iš tiesų svarbu.

Keli pajėgumai

Įmontuotas balansavimo prievadas leidžia "B6neo" kartu su pagrindiniu prievadu iškrauti iki 24 W greičiau. Prijungus balansavimo prievadą, "B6neo" yra universalus akumuliatorių testeris, galintis matuoti LiPo, LiHV, LiFe ir LiIon akumuliatorių elementų įtampą ir balansavimo būklę.Bendra kiekvieno elemento įtampa rodoma realiuoju laiku ir padeda nustatyti, ar akumuliatorius įkrautas, ar iškrautas ir ar jį reikia balansuoti. Tinkama priežiūra ir stebėjimas yra svarbiausi veiksniai, užtikrinantys jų saugumą ir ilgaamžiškumą.

Specialioji programa

Lengvai atnaujinkite įkroviklį naudodami pridedamą programėlę "Charger Master". Būkite nuolat informuoti apie naujienas ir gaukite tiesioginius pranešimus! Be to, atnaujinti įkroviklį taip pat paprasta, kaip ir prijungti jį prie C tipo prievado.Mėgaukitės naujomis galimybėmis, nes kiekviename atnaujinime ištaisomos klaidos ir suderinamumas, pagerinamas stabilumas ir našumas.

Naudojimo patogumas

"SkyRC" įkroviklis yra ne tik labai funkcionalus, bet ir patogus prietaisas. Keliais spustelėjimais galite lengvai pakeisti kalbą, todėl naudotis "B6neo" bus dar maloniau. Šiuo metu galimos šios kalbos: anglų, olandų, prancūzų, kinų ir japonų.Be to, šis gaminys sukurtas taip, kad atitiktų pasaulinius saugos standartus, todėl jį galite pasiimti su savimi į bet kokią kelionę!

Gamintojas. SkyRC

Modelis SK-100198-01
Medžiaga PC-ABS V0

Matmenys 70 × 50 × 32 mm
Svoris 82 g

Ekrano tipas TN

Ekrano matmenys 1,77 colio

Skiriamoji geba 128 x RGB x 160 pikselių

Spalvų skaičius 262 tūkst.

Įvesties įtampa DC: 10-28,0 V; PD3.0/QC: 12-20 V

Įkrovimo galia DC: 200 W; PD: maks. 80 W (20 V, 5 A).
Kita informacija