Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Racijos ir jų priedai > Ausinės   Atgal

Tactical headset ERM - Black

Prekės kodas:

SPE-31-036201

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

65.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

ERM ausines

ERM ausines pagamintos i patvarios plastiko ir metalo. Ausu trinkeles ir galvos juostos padengtos dangteliais, kad butu utikrintas auktas vartotojo komfortas. Ausines turi du mikrojack lizdus, skirtus itrauktiems mikrofonams.

I rinkini ieina du mikrofonai (po viena ant kiekvieno ausies pado), kurie ufiksuoja iorinius garsus ir juos sustiprina. Vartotojas gali koreguoti turio lygi pagal jo poreikius. Reguliuojant radijo garsa ir ausiniu garsa, abu garso lygiai gali buti subalansuoti, todel lengvai girdeti ir radijo praneimus, ir aplinkinius be jokiu problemu. Rinkini galima net koreguoti, kad padidintu aplinkos garsu turi, kad butu pagerintas klausos suvokimas arba sutramdytas, jei aplinkos garsai nuskendo radijo praneimai arba trukdytu koncentracijai.

Be to, bet kokie alingi klausos garsai yra slopinami iki saugaus lygio. Kai sustoja alingi garsai, rinkinys grita i iprastus nustatymus. Komplekte yra reguliuojama, dirbtine oda dengta galvute, kuri leidia patogiai tinka bet kuriam vartotojui. Mikrofonas sumontuotas ant lankscios laido. Elektros energijos tiekima sudaro dvi AAA baterijos (nepriskiriamos i rinkini). Noredami ubaigti rinkini, jis turi buti prijungtas prie PTT modulio ir radijo.

Pastaba!

Galime utikrinti tik visika to paties gamintojo produktu suderinamuma ir be problemu. Jei naudojate papildomus produktus i kito gamintojo, su iuo produktu (ausines, PTT mygtukai, kabeliai, adapteriai ir kt.), negalime garantuoti visiko komplekto funkcionalumo.
Kita informacija