Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft Ginklai > Dujiniai Airsoft Pistoletai > Airsoft Pistoletai - Green Gas   Atgal

Pistol replica H&K P30

Prekės kodas:

UMA-02-003709

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

55.99

Kaunas: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną
Vilnius: YRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

H&K P30 yra garsus pistoleto modelis, kuri gamina Vokietijos kompanija "Heckler and Koch". Jo ASG versija taip pat sukure "Umarex" - vienas didiausiu airsofto gamintoju pasaulyje. Tai universalus pistoletas, turintis daugybe pritaikymo galimybiu, ir, kaip ir kiti io prekes enklo airsofto ginklai, jis yra patvarus ir patikimas. Tai vienas geriausiu rinkoje esanciu airsofto ginklu tam tikrame kainu diapazone - mes tikrai raginame savo skaitytojus susipainti su juo i arciau!

HK P30 pistoletas ir jo airsoft versija - charakteristikos
P30 airsoft pistoletas labai tiksliai atkartoja savo aunamojo ginklo giminaiti, iskaitant originalius H&K enklus. Visa tai imanoma del licencijuotos gamybos. Taciau jis yra gerokai lengvesnis u originala - sveria maiau nei 300 g. Toks ymus svorio sumainimas buvo imanomas del panaudotu plastikiniu mediagu. is modelis buvo pagamintas tik i sintetiniu mediagu, nedarant neigiamos itakos jo patvarumui. Del panaudoto auktos kokybes plastiko ir preciziko pagaminimo jis puikiai priderintas ir sumontuotas bei utikrina aukta pakartojamuma.

Replikos detuves talpa - 16 kulku, t. y. vienu oviniu daugiau nei originalaus aunamojo ginklo. oviniu detuve yra keiciama, "Low-Cap" tipo, o rinkini sudaro dvi detuves. H&K P30 airsoft pistoletas maitinamas keturiomis AAA tipo baterijomis, kurios yra rankenoje, todel jas labai lengva pakeisti. Juo galima audyti tiek vienu, tiek nepertraukiamu uviu, o elektrine "Electric Blow Back" sistema suteikia labai tikrovikus pojucius audant, imituodama tikram aunamajam ginklui budinga urakto atoveiksmi.

H&K P30 airsoft pistoleto parametrai
Airsoftinio pistoleto "H&K P30" duslintuvo greitis yra 170 FPS, o io modelio audymo nuotolis ir tikslumo parametrai yra puikus. Naudodami "Hop-Up" sistema galite papildomai pritaikyti savo airsofto ginklo veikimo parametrus. Tai kulku sukimosi valdymo irankis, kurio deka galite reguliuoti ju trajektorija ir nuotoli, taip pat pritaikyti iuos statistinius duomenis prie konkretaus scenarijaus ir muio lauko pobudio.

Kaip galite panaudoti "HK P30" airsofto pistoleta?
Airsoftinis pistoletas "H&K P30" yra iranga, kuria galima naudoti kaip pagrindini arba atsargini airsoftini pistoleta ivairiose ASG kovose. Del io airsoftinio pistoleto naumo statistikos ir galimybes audyti ir automatiniu reimu, jis puikiai tiks atviros vietoves misijoms ir greitiems veiksmams. Pistoleto kopijos pradinis greitis yra 170 FPS, todel is modelis taip pat tinka CQB scenarijams, kuriuose taikomos taisykles del maksimalaus greicio apribojimu. Nedideles erdves, budingos CQB kovoms, skatina naudoti kompaktikus ir mobilius airsofto ginklus.

Del kompaktiko dydio ir nedidelio svorio "H&K P30" taip pat puikiai tinka kaip antrinis airsofto ginklas, kuri visada verta tureti su savimi, jei sugestu pagrindinis ginklas. O kaip papildomas privalumas - is airsofto pistoletas yra toks lengvas, kad vos pajusite, jog ji turite su savimi!

P30 Heckler and Koch airsoft pistoletas i "Umarex" - pirkti ji ar ne?
Umarex airsoft pistoletai garseja aukta kokybe ir tikslumu, todel garantuoja ibandyta, kokybika ir patikima iranga. Jei planuojate isigyti pistoleta, pasiyminti dideliu nuotoliu ir kokybe u prieinama kaina, neabejotinai rekomenduojame P30. Jis jums puikiai pasitarnaus tiek airsofto susiremimuose, tiek audyklose ar tiesiog aidiant kieme, pramoginiais tikslais. Jis suteikia daugybe galimybiu, todel tai tikrai gera investicija.
Kita informacija