Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft Ginklai > Elektriniai Airsoft Ginklai > Automatai   Atgal

G36 JG0738 V2 assault rifle replica airsoft ginklas

Prekės kodas:

JGW-01-000562

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

149.99

Kaunas: YRA
Vilnius: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Kopija, kaip ir tikrasis šaunamasis ginklas, dažniausiai pagaminta iš lengvo ir patvaraus plastiko. Išorinis vamzdis, blykstės slėptuvė, geležinių taikiklių rinkinys ir priekinis RIS bėgelis su stropo tvirtinimu pagaminti iš metalo. Manekeno varžtų laikiklis pagamintas iš plieno. Visa tai itin gerai prigludusi ir subalansuota, didelis manevringumas papildomai pagerinamas naudojant į šoną sulankstomą kėbulą.

Viršutinėje ir apatinėje priekinės rankenos dalyje yra universalūs RIS 22 mm tvirtinimo bėgeliai, kurie leidžia karabiną aprūpinti daugybe papildomų priedų. Visa tai padaryta moduline sistema, kuri leidžia lengvai pakeisti, pavyzdžiui, dėtuvės šulinį M4/M16 standarto adapteriu. Akumuliatorius yra priekinės rankenos viduje, jo išmontavimas užtrunka kelias sekundes ir reikia išmušti vieną tvirtinimo kaištį. Tiek įkrovimo rankena, tiek ugnies režimo parinkiklis yra abipusiai, o tai užtikrina patogų darbą dešiniarankiams ir kairiarankiams.

Naujausioje kopijos versijoje yra naujoviška snukio greičio reguliavimo sistema. Pavarų dėžėje sumontuotas specialaus tipo spyruoklinis kreiptuvas, kurio ilgis taigi ir kopijos galia reguliuojamas šešiakampiu varžtu. Reguliavimo diapazonas yra ~360-400 FPS. Prieiga prie reguliavimo varžto yra itin paprasta tereikia sulenkite atramą ir įkiškite šešiabriaunį raktą į matomą angą galinėje imtuvo ir pavarų dėžės sienelėje.

Be to, kopija buvo padaryta labai atsargiai. Konstrukcija paremta patikima pavarų dėže v.3 , kurioje naudojamos sustiprintos plieninės pavaros ir kryptinė stūmoklio galvutė, o tai labai paveikia kopijos efektyvumą. Naujausioje pavarų dėžės versijoje taip pat yra 7 mm plieniniai slydimo guoliai.

Kopija yra su aukšto dangtelio dėtuvės, pagamintos iš plastiko, talpos 470 BBs. Turi kabliukus, leidžiančius sujungti kelis žurnalus tarpusavyje.

Į komplektą įeina:

- replika
- apkaba
- baterija
- įkroviklis
Kita informacija