Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

Jūsų laukiame adresu S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
Kaunas +37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft Ginklai > Elektriniai Airsoft Ginklai > Automatai   Atgal

SA-E12 EDGE 2.0 Airsoft šautuvas - Juodas

Prekės kodas:

SPE-01-028014

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

349.99

Kaunas: YRA
Vilnius: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

RRA SA-E12 EDGE 2.0 airsoft šautuvas

EDGE 2.0 serija pristato visiškai naują Specna Arms replikų šeimos kokybę, papildydama naujas funkcijas ir naujoves į standartą, kurį jau išbandė airsoft žaidėjai. Dėl to Specna Arms EDGE 2.0 karabinai siūlo išskirtinį kokybės ir techninės pažangos lygį iš karto iš dėžės.

Kuo EDGE 2.0 skiriasi nuo ankstesnės versijos?

- GATE ASTER blokas
- Solar trigeris
- Helium plokščių apynių sumušimas
- Didelio sukimo momento variklis
- ESA2 greito spyruoklinio keitimo sistema

Kiekvienas airsoft šautuvo elementas buvo pagamintas ir pritaikytas itin kruopščiai dėl kiekvienos detalės. Be to, korpusas padengtas nano danga, kuri apsaugo nuo įbrėžimų. Ant korpuso taip pat yra giliai išgraviruoti Specna Arms ženklai, taip pat individualus serijos numeris, patvirtintas papildoma holograma. Taip pat verta paminėti QD pistoleto rankeną, kuri suteikia lengvą ir greitą prieigą prie variklio nenaudojant įrankių, taip pat dvipusė kilpa, skirta taktiniam diržui pritvirtinti.

SA-E12 karabino replika turi Free Float tipo rankų apsaugą RIS / Picatinny tvirtinimo sistemoje, kuri gali būti įvairių taktinių priedų: žibintuvėlių, rankenų, lazerinių ir optinių taikiklių laikiklis. Statinė turi antsnukio įtaisą ant 14 mm CCW sriegio. Viršutiniame RIS bėgyje yra atverčiami geležiniai taikikliai.

Airsoft šautuvas turi vidinį tikslią 6,03 mm skersmens vamzdį, kuris užtikrina aukštą tikslumą ir pakartojamumą iššautų šūvių naudojant naujo tipo Hop-Up rotacinę kamerą.

Iš anksto įdiegtas Helium Flat Hop sujungimas leidžia labai tiksliai ir stabiliai reguliuoti BB sukimąsi.

Airsoft šautuvas turi ESA2 greito spyruoklinio keitimo sistemą. Dėl šios sistemos galima greitai ir greitai pritaikyti replikos galią prie laukiamų žaidimo sąlygų, nereikalaujant prieigos prie dirbtuvių ar specialių įrankių rinkinio tereikia išimti. slankiklį, kad pasiektumėte spyruoklę, kad ją būtų galima nuimti neištraukiant ar neišardant pavarų dėžės.

ESA2 sistemos pranašumus sunku pervertinti. Atsižvelgiant į dabartinius įvairių grupių vidaus reglamentus, sistema garantuoja vartotojui įvairias galimybes ir daug laisvės. ESA2 sistema leidžia su minimaliu laiko tarpu pakeisti pagrindinę spyruoklę, taip pritaikyti snukio greitį žaidimo srities link taip, kad būtų garantuotas idealus kompromisas tarp ugnies efektyvumo ir saugos. pats vartotojas, taip pat kiti dalyviai. Dėžutės viduje kartu su airsoft šautuvas yra dar viena pagrindinė M90 spyruoklė, puikiai tinkanti vidaus darbams.

ESA2 sistema įtraukta į Europos patentą, kurio numeris: 007422159-0001

Airsoft šautuvo šerdį sudaro ORION pavarų dėžė, paremta sustiprintu rėmu ir aprūpinta pagrindinio spyruoklinio atleidimo funkcija. Replikoje yra daugybė aukštos kokybės dalių, todėl ji pasižymi patikimumu ir pasirengimu tolesniam derinimui. ORION pavarų dėžė paruošta bendradarbiavimui su M140 spyruoklėmis. Viduje yra tokių elementų kaip:

- sustiprintas polimerinis stūmoklis su pilnu plieniniu žandikauliu
- Lengva, polimerinė dviguba oro sandarumo stūmoklio galvutė su guoliais
- aliuminio, sandarus antgalis
- aliuminio, dviguba oro sandarumo cilindro galvutė
- ant guolio pritvirtinta spyruoklė
- plieninių krumpliaračių komplektas
- 8 mm rutuliniai guoliai

Replikoje naudojamas galingas ir efektyvus didelio sukimo momento variklis su galingais neodimio magnetais. Variklis turi 22TPA (Turn Per Arm) apviją ir gali valdyti spyruokles, kurios yra galingesnės nei komplekte esančios.

ASTER sistema yra jaunesnysis gerai žinomo TITAN įrenginio brolis. Šios ketvirtosios kartos AEG valdymo sistemos buvo sukurtos atsižvelgiant į daugumą elektrinių airsoft šautuvų, turinčių V2 pavarų dėžę, taip pat ir tas, kurioms reikalingas sudėtingas derinimas. ASTER leidžia pasiekti maksimalų ilgaamžiškumą išlaikant patrauklią kainą. Ši sistema pasižymi išskirtinai naudingu kainos ir efektyvumo santykiu.

ASTER dėka galite patobulinti savo airsoft šautuvą pakeisdami jungtis pažangiu valdikliu su naujoviškais optiniais jutikliais, kuris siūlo iki 240 paleidimo jautrumo nustatymų. Suaktyvinkite greitą reakciją ir daug kitų naudingų funkcijų leis jums įgyti pranašumą prieš varžovus airsoft mūšio lauke. Išmanusis saugiklis apsaugo akumuliatorių, variklį ir valdiklį net ir nuo atvirkštinio akumuliatoriaus prijungimo. Dėl šios funkcijos kartu su optiniais jutikliais ASTER yra patvariausia įleidžiama sistema rinkoje.

ASTER suteikia naujų galimybių:

- apsauga nuo atvirkštinės baterijos poliarizacijos
- naujoviški optiniai jutikliai
- 250 trigerio jautrumo nustatymų
- galimybė konfigūruoti naudojant replikos trigerį arba GATE Control Station programą
- integruotas RGB LED diodas, supaprastinantis sistemos programavimą

Papildomai prie Airsoft ginklo Jums reikės :
Akumuliatoriaus : https://www.rcdalys.lt/detales/0/28080/BATTERY-LI-PO-1450MAH-74V-20C-T-CONNECT-[IPOWER]?category_id=0
Pakrovėjo :
https://www.rcdalys.lt/detales/0/16670/HOTRC-E300-AC-Battery-Balance-Charger-for-2-3S-Lipo-Battery?category_id=0

Kita informacija