Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft Ginklai > Elektriniai Airsoft Ginklai > Automatai   Atgal

Daniel Defense MK18 SA-E19 EDGE Airsoft ginklas - Chaos Bronze

Prekės kodas:

SPE-01-029642

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

309.99

Kaunas: YRA
Vilnius: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Daniel Defense MK18 SA-E19 EDGE airsoft ginklas

EDGE yra Specna Arms airsoft ginklų linija, kuri sujungia daugybę sprendimų ir technologijų, kurias sunku rasti kitose rinkoje esančiose airsoft ginkluose. Tai serija, kurioje akcentuojamas labai geras išorės meistriškumas, sprendimai, kurie pagerina airsoft ginklo universalumą, prailgina jos tarnavimo laiką, supaprastina gedimo diagnostiką, taip pat palengvina galios derinimo galimybę. Iš karto iš dėžutės gausite airsoft ginklą, kuriai nereikia jokių modifikacijų, tačiau, jei reikia jos bus itin paprastos.

Replika buvo pagaminta bendradarbiaujant su EMG Arms prekės ženklu. Ant karabino išgraviruoti licencijuoti Daniel Defense šaunamųjų ginklų gamintojo iš JAV, kuris nuo 2002 m. specializuojasi įvairių AR15 variantų ir priedų teikime, taip pat pagal USSOCOM specialius pageidavimus, ženklinimas.

Kiekvienas airsoft ginklo elementas buvo pagamintas ir pritaikytas itin kruopščiai dėl kiekvienos detalės. Be to, korpusas padengtas nano danga, kuri apsaugo nuo įbrėžimų. Kėbulas taip pat turi individualų serijos numerį, patvirtintą papildoma holograma, taip pat dvipusį taktinį stropą.

SA-E19 karabino airsoft ginklas turi RIS 22 mm rankų apsaugą. Statinė turi standartinį snukio įtaisą ant 14 mm CCW sriegio. airsoft ginklo viršuje yra atverčiami geležiniai taikikliai.

Karabinas turi gamykloje sumontuotą MOSFET X-ASR modulį, pagamintą iš Lenkijos GATE. Tai precedento neturintis bendradarbiavimas tarp Lenkijos gamintojo ir gamyklos, žinomos dėl savo airsoft ginklų. Aukščiausios kokybės MOSFET X-ASR užtikrina ginklų komponentų saugumą, pagerina suveikimo reakciją ir prailgina elektronikos bei akumuliatoriaus tarnavimo laiką. Tai taip pat leis diagnozuoti pagrindinius gedimus ginklo viduje dėl integruotų būsenos diodų.

Airsoft ginklas turi vidinį tikslią 6,03 mm skersmens vamzdį, užtikrinantį didelį šūvių tikslumą ir pakartojamumą. Statinė veikia kartu su naujo tipo Hop-Up rotacine kamera, kuri leidžia labai tiksliai ir stabiliai reguliuoti BB sukimąsi.

Airsoft ginklas turi ESA greito spyruoklinio keitimo sistemą. Dėl šios sistemos galima greitai ir greitai pritaikyti replikos galią prie laukiamų žaidimo sąlygų, nereikalaujant prieigos prie dirbtuvių ar specialių įrankių rinkinio tereikia išimti. atsarginis vamzdis, kad būtų galima pasiekti spyruoklę, kad ją būtų galima išimti neištraukiant ar neišardant pavarų dėžės.

ESA sistemos pranašumus sunku pervertinti. Atsižvelgiant į dabartinius įvairių grupių vidaus reglamentus, sistema užtikrina Vartotojui įvairias galimybes ir daug laisvės. ESA sistema leidžia per minimalų laiką pakeisti pagrindinę spyruoklę, taip pritaikyti snukio greitį žaidimo srities link taip, kad būtų garantuotas idealus kompromisas tarp ugnies efektyvumo ir saugos. pats Vartotojas, taip pat kiti dalyviai. Dėžutės viduje kartu su airsoft ginklas yra dar viena pagrindinė M90 spyruoklė, puikiai tinkanti vidaus darbams.

Airsoft ginklo šerdį sudaro ORION pavarų dėžė, paremta sustiprintu rėmu ir aprūpinta pagrindinio spyruoklinio atleidimo funkcija. Replikoje yra daugybė aukštos kokybės dalių, kurios yra iš karto pagamintos iš dėžutės, todėl ji pasižymi patikimumu ir pasirengimu tolesniam derinimui. ORION pavarų dėžė paruošta bendradarbiavimui su M140 spyruoklėmis. Viduje yra tokių elementų kaip:

- sustiprintas polimerinis stūmoklis su pilnu plieniniu žandikauliu
- aliuminio, sandarus antgalis
- aliuminio, dviguba oro sandarumo cilindro galvutė
- aliumininė, dviguba oro sandarumo stūmoklio galvutė su guoliais
- ant guolio montuojamas spyruoklinis kreiptuvas
- plieninių krumpliaračių komplektas
- 8 mm rutuliniai guoliai

Dėžutėje, be airsoft ginklo, yra dvi vidutinio dydžio S-MAG dėtuvės, kurių kiekvienos talpa yra 125 BB. S-MAG yra išskirtinis polimerinis žurnalas, sukurtas Specna Arms. Pažymėtina būdinga tekstūra, kurią sudaro Specna Arms logotipai. S-MAG palengvina sklandų BB padavimą net esant dideliam ROF.

Komplekte nėra nei akumuliatoriaus, nei įkroviklio.

Į komplektą įeina:

- replika
- 2 x S-MAG vidutinio dydžio dėtuvė
- papildoma M90 pagrindinė spyruoklė
- RIS bėgio vertikali rankena
- Vartotojo instrukcija
- QC sertifikatas
- EMG / Daniel Defense sertifikatas
- GATE X-ASR diagnostikos kortelė

Papildomai prie Airsoft ginklo Jums reikės :
Akumuliatoriaus : https://www.rcdalys.lt/detales/0/28080/BATTERY-LI-PO-1450MAH-74V-20C-T-CONNECT-[IPOWER]?category_id=0
Pakrovėjo :
https://www.rcdalys.lt/detales/0/16670/HOTRC-E300-AC-Battery-Balance-Charger-for-2-3S-Lipo-Battery?category_id=0

Kita informacija