Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Airsoftas, Šratasvydis > Airsoft dalys, aksesuarai > Išorinės detalės > Žibintuvėliai, lazeriai   Atgal

Superfire X60-T 2200lm USB Pakraunamas Galingas LED Žibintuvėlis

Prekės kodas:

X60-T

Turime vietoje, pristatymas kurjeriu/paštomatu sekančią darbo dieną.

34.99

Kaunas: YRA
Vilnius: Galimas atsiėmimas sekančią darbo dieną


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Superfire X60-T žibintuvėlis

Patogus Superfire X60-T žibintuvėlis gali nušviesti iki 300 m atstumu. Jis siūlo iki 5 darbo režimų, todėl galite lengvai jį pritaikyti beveik bet kurioje situacijoje. 38 valandų darbo laikas ir IP34 atsparumas vandeniui leidžia nustebinti patikimu valdymu. Tai leidžia tiksliai apšviesti tiek tolimas sritis, tiek daiktus ar vietas arti jūsų.


Šviečia ryškiau ir toliau

Žibintuvėlis yra su dideliu objektyvu, kuris pagerina jo veikimą. Prietaisas gali spindėti dideliu galingumu ir tiksliai norimu ryškumu. Tai taip pat imponuoja didžiuliu iki 300 m nuotoliu. Dėl to X60-T idealiai tinka daugybei skirtingų situacijų. Jūs galite lengvai pritaikyti jo veikimą savo poreikiams ir priversti jį puikiai apšviesti ir toli nuo jūsų esančius dalykus, ir tuos, kuriuos turite su savimi.


5 apšvietimo režimai

Pasirinkite vieną iš galimų apšvietimo būdų, kad žibintuvėlio darbas būtų optimaliai pritaikytas dabartinei situacijai. X60-T gali skleisti didelio ar vidutinio intensyvumo šviesą. Įrenginys taip pat siūlo energijos taupymo režimą ir SOS. O jei jums gresia pavojus, taip pat galite sėkmingai naudoti žibintuvėlį, kad laikinai apakintumėte savo užpuoliką, kad gautumėte laiko apsiginti, pabėgti ar iškviesti pagalbą.


Jis taip pat veiks kaip elektros bankas

Prietaisas turi 2 USB prievadus. Vienas iš jų yra skirtas įkrauti žibintuvėlį, o kito pagalba jį galite lengvai ir patogiai paversti patogiu powerbank. X60-T jus džiugins ne tik ilgu darbo laiku, bet ir prireikus leis įkrauti išmanųjį telefoną. Papildomas patogumas yra praktiškas indikatorius, kuris suteiks jums reikiamą informaciją apie akumuliatoriaus būklę.


Atsparus vandeniui

IP34 apsaugos laipsnis reiškia, kad žibintuvėlį galite naudoti užtikrintai beveik visomis sąlygomis. Prietaisas yra su patvariu sandarikliu, kuris neleidžia vandeniui patekti į vidų. Nedidelis lietus, netyčiniai purslai ar net stiprus lietus - naudodamiesi Supfire X60-T, kelią rasite tamsoje, kad ir kokia būtų situacija.


Visada po ranka

Įrenginio matmenys neviršija 15,8 x 4,1 cm, o jo svoris yra tik 190 g. Todėl jis yra labai patogus - visada galite jį turėti su savimi, kad prireikus galėtumėte naudoti patikimą šviesos šaltinį. Jo gabenimą palengvina specialus spaustukas, kuriuo X60-T pritvirtinate prie kuprinės ar drabužių ir atlaisvinate rankas. Žibintuvėlis taip pat stebėtinai patvarus - jo atsparumą, be kitų, padidina dangtelis, pagamintas iš aliuminio lydinio.


Specifikacija:

Gamintojas: Supfire
Modelis: X60-T
Diapazonas: iki 300 m
Talpa: 3400 mAh
Svoris: 190 g
Matmenys: 158x41x34 mm
Darbo laikas: iki 3-8 val
Saugumo lygis: IP34
Kita informacija