Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

Jūsų laukiame adresu S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
Kaunas +37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Lėktuvai > Lėktuvų modeliai   Atgal

Red Dragonfly ARF lėktuvo modelis

Prekės kodas:

4ST19038-A

Laikinai neturime

139.99

Kaunas: NĖRA
Vilnius: NĖRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

„Red Dragonfly“ yra geriausias pasirinkimas pradedantiesiems pilotams! Pakankamo galingumo, puikaus stabilumo ir ypač puikių skrydžio savybių modelis idealiai tinka visiems, norintiems išmokti skristi su rc modeliais.

Naujas modelis, kurio dizainas yra neabejotinai sukurtas taip, kad jo konstrukcija ir tolesnė eksploatacija būtų kuo paprastesnė. Pakankama modelio galia rūpinasi kintamosios srovės variklis 2805-KV2840, kuris kartu su kintamosios srovės reguliatoriumi suteikia modeliui pakankamai galios, kad modelis žaismingai galėtų startuoti nuo žemės ir turėtų pakankamai galios skraidyti pagrindine akrobatika. Metimai, posūkiai ir skrydžiai gale nėra šio modelio problema. Tačiau vis dėlto modelis labiausiai išsiskiria stabilumu.

Modelis pagamintas iš labai patvarios medžiagos, kuri jums patiks daug grubiai valdant. Žinoma, net ir naudojant šį modelį kai kurios jo dalys gali būti pažeistos. Nepaisant to, jį labai lengva pataisyti naudojant 5 minučių epoksidą.

Modelis pristatomas beveik visiškai sukonstruotas, paleidimui reikia tik kelių minučių. Norėdami vairuoti modelį, jums reikės 7,4 V „LiPo“ baterijos, kurios talpa yra 1300 mAh ir min. 4 kanalų siųstuvo su imtuvu.

Komplekto turinys: beveik pastatytas „Red Dragonfly“ modelis, kintamosios srovės variklis 2805-KV2840, kintamosios srovės reguliatorius 12A, 4x servo 9g.

Ilgis [mm] 900
Ilgis [mm] 810
Svoris [g] 520
Statybos sudėtingumas S0
Pilotavimo sunkumai P0
Kita informacija