Užklausimas
Krepšelis
Krepšelis tuščias
Paieška

DĖMESIO!

RCDalys.lt Vilniaus Parduotuvė ATIDARYTA!

VILNIUS S. Žukausko g. 29, Šiaurės miestelis
KAUNAS R. Kalantos 98 Petrašiūnai
+37065387491
 info@rcdalys.lt

Vilnius  +370 637 69904

 

Dronai > DJI Dronai   Atgal

DJI MAVIC MINI 2

Prekės kodas:

djimavicmini2

Pristatysime per 3-10d.d

459.99

Kaunas: NĖRA
Vilnius: NĖRA


Užsakymai pateikti iki 17h išsiunčiami tą pačią darbo dieną, dažniausiai pristatomi sekančią darbo dieną.
Prekės informacija
Gaminio savybės

Produkto aprašymas
Labai kompaktiškas atnaujintos serijos „DJI Mavic Mini 2“ dronas, užfiksuojantis jūsų akimirkas bet kur. Kartu su „DJI Fly“ programėle galėsite mėgautis skrydžiu. Vienas lengviausių dronų rinkoje, turintis 3-ašių stabilizatorių ir 4K/30fps video kokybę ir 4 kartus priartinantis vaizdą! Naujosios saybės išties įspūdingos: 249g. svoris, iki 31min skrydžio laikas, iki 10km video perdavimo atstumas, beto atsparesnis vėjui nei senasis Mavic mini.


Specifikacija:

Ultra lengvas – 249g

Iki 30 minučių skrydžio trukmė

Iki 10km video perdavimo atstumas

Tikslus GPS palaikymas

3-ašių 4K/30fps video kamera

4x Zoom priartinimas

Supaprastintas įrašymas ir video redagavimas

Naujokams

Puikus drono pasirinkimas naujokams ir turinio kūrėjams, norintiems pasiekti aukštesnį lygį.

Svoris

Dronas „Mini 2“ sveria tiek, kiek maždaug obuolys delne – 249g. Kompaktiškas ir patogus „Mini 2“ yra idealus jūsų kelionės draugas, paversiantis tai, kaip užfiksuojate mėgstamus prisiminimus.

Beveik toks pats lengvas kaip išmanusis telefonas

Sveriantis mažiau negu 250 gramų. Jo svoris prilygsta vidutiniam išmaniajam telefonui. Dėl to ypač patogu nešiotis su savimi. Priskiriamas mažiausiai ir saugausiai dronų svorio klasei, todėl daugelyje šalių tam tikriems teisės aktams gali būti netaikoma.

Mažas, bet galingas

Dėl pažangių funkcijų „DJI Mini 2“ suteikia visišką laisvę bet kur ir kur norite. Nesvarbu ar fotografuojate apleisdame paplūdimyje, ar užfiksuojate smagias šeimos susitikimo detales. Šis dronas skirtas viskam.

Paprasta naudoti

Naujoji „DJI Fly“ programėlė siūlo paprastą ir intuityvią vartotojo patirtį, leidžiančią sukurti kino kadrus vos keliais bakstelėjimais. Joje rasite „Flight Tutorial“ funkciją, padedanti greitai ir saugiai pradėti naudotis „Mavic Mini 2“ dronu.

Atsparesnis vėjo sąlygoms

„Mini 2“ gali pasipriešinti 29-38 km/h vėjui ir jūsų filmuota medžiaga išliks stabili

Video atstumas

„Mini 2“ palaiko iki 10km HD vaizdo perdavimą ir pasižymi puikiomis apsaugos nuo trukdžių galimybėmis, suteikiančiomis galimybę skristi toliau ir matyti aiškiau.

3-ašių kamera ir 4K/30fps

12MP 4K/ 30 kadrų per sekunde kamera su 3-ašių stabilizatoriumi garantuoja gražiausius užfiksuotus vaizdus. Vaizdas bus stulbinantis, sklandus. Galite pasirinkti 180 laipsnių matymo kampą ir dronas akimirksniu sukurs panoraminį šedevrą.

Lengvas įrašymas

Vos keliais prisilietimais dronas automatiškai įrašo ir filmuoja profesionalaus lygio vaizdo įrašus, kad juos būtų galima bendrinti tiesiogiai socialiniuose tinkluose. Nesvarbu ar esate pradedantysis, ar labiau patyręs, „DJI Fly“ programa padeda jums pasiekti įspūdingų rezultatų su garso takeliais ir filtrais.

Nerimauk mažiau, skraidyk daugiau

„Mavic Mini 2“ dėl drone patobulintų jutiklių jis gali skristi tiksliau.

Leiskite programai darbą atlikti už jus

„DJI Fly“ programoje yra įvairių šablonų, kurie sukuria nuostabius vaizdo įrašus vos palietus. Net ir pradedantieji, neturintys vaizdo redagavimo patirties, bet kurią akimirką gali paversti socialinės žiniaskliados hitu. Programa yra sumani, įmontuota nuotraukų optimizavimo funkcija. Atsisiuntus nuotrauką, programa automatiškai pagerina vaizdo kokybę, todėl atsiranda ryškių spalvų ir detalių.

Kiekvienas filmukas tai meno kurinys

„Mavic Mini“ fiksuoja 12 MP foto nuotraukas ir 4K/30fps vaizdo įrašus. 3-ašių stabilizatorius užtikrins puikų kameros stabilumą ir ypač sklandų kadrą.

Stebėk telefone tą patį ką mato jūsų „Mavic Mini 2“ dronas

Specialus valdymo pultas palaiko HD vaizdo įrašo perdavimą iki 10 km. Nusukamas valdymo vairalazdes galima lengvai laikyti valdymo pulte įrengtose tam vietose. Atnaujintas valdymo pultas daug patogesnis rankai.

Prailgintas skrydžio laikas

„Mavic Mini 2“ nedidelis svoris leidžia ore išsilaikyti ilgiau, nei kiti rinkoje esantys dronai. Mėgaukitės iki 31 minučių skrydžio laiku su pilnai pakrauta baterija.

Automatinis grįžimas namo

„Mini 2“ dėka „Smart Return to Home“, automatinio pakilimo, užvedimo, grįžimo atgal namo, valdymas yra racionalesnis ir saugesnis nei bet kada. Galimybės yra begalinės, kai dangus yra jūsų žaidimų aikštelė.

Atraskite naują nuotykį

Nežinote kur skristi? Galite iš anksto suplanuoti kelionės programą naudodamiesi „DJI Fly“ programa.

Sudėtingi kadrai tapo dar paprastesni nei anksčiau

„QuickShot“ funkcija, tarp kurių yra „Drone“, „Circle“, „Helix“ ir „Rocket“ vos keliais paspaudimais sukursite video, kurie atrodys tarsi iš Holivudo filmų rinkinio. Pasirinkite „QuickShot“ funkciją ir „Mavic Mini“ iš anksto atliks nustatytą skrydžio judesį. Automatiškai sugeneruotą trumpą vaizdo įrašą pasidalinkite su draugais socialinėje erdvėje.

„CineSmooth“ funkcija

Galite sulėtinti skrydžio greitį ir judesius, kad gautumėte dar didesnį kameros tikslumą ir stabilumą. Šis rėžimas ypač naudingas skrendant siauruose ir sudėtingose erdvėse.

Raskite vaizdingas fotografavimo ir filmavimo vietas šalia jūsų

„DJI Fly“ programa vartotojams suteikia integruotą prieigą prie „SkyPixel“, socialinės medijos platformos, kuria vartotojai, gali dalintis savo nuotraukomis ir video įrašais iš aukštai. Dalinkitės savo darbais ir atraskite populiariausias fotografavimo vietas šalia jūsų.

Kita informacija